Crêperiet

Sommaren 2017 öppnades Crêperiet på Lotshotellet och det blev succé direkt!

Sommartid lagas läckra galetter - många har fyllningar från havet - som huvudrätter och oändligt läckra, söta crêpes som dessert eller fika. 

Till maten serveras gärna bubbel i alla former från champagne till ett stort urval av fransk, direktimporterad kvalitetscider eller kanske ett glas vin. Lotsens egna fatöl blev snabbt en uppskattad klassiker.

0304 560 90
www.lotshotellet.se

karingo

Karingo är en unik ostronbar i yttersta havsbandet, med utsikt över Måseskärs fyr.

Här erbjuds bad i kar med uppvärmt havsvatten, presentation av ostronodlingen och ostronprovning. Vi arrangerar också gärna mindre bröllop.

Det finns tilläggningsplats för båt med 8 meters djup och vi kan ordna transport med helikopter eller båt till Käringön.

Ditt besök blir ett minne för livet!

Hjärtligt välkomna till oss. 
Amanda & Camilla

Säsongsöppet: 
Mitten av Augusti - December
Mitten av Mars – Juni
6–12personer

0736 30 22 20
www.karingo.com

petersons krog

Välkommen till det bohuslänska paradiset ute på Käringön. Här ute bland de saltstänkta klipporna finner du Petersons krog.

krogen har öppet helger från påsk till jul samt varje dag under sommaren, se kalendarium på  hemsidan för mer exakta öppettider eller ring.

Menyn är komponerad med fisk och skaldjur i fokus, men det finns så klart alternativ till köttälskaren och vegetarianen också.

Beroende på årstid kan menyn skifta något. På höstkanten har vi exempelvis hummerfest, och till vintern erbjuds fina julbord.

0304 560 19
www.petersonskrog.se

Simsons Prästgård

På Simsons restaurang i den gamla prästgården står maten i centrum. Carl Bodin Svensks filosofi om vällagad mat baserad på svenska ekologiska råvaror i säsong är grundstenar i vår verksamhet.

0304 560 59
www.simsonsprastgard.se

Simsons café

Det första du möter när du kliver av båten är Simsons Cafè. Denna bistro-oas erbjuder inte bara bästa spanläge utan även allt från kall öl till kaffe, bakverk, enklare mat och pizza.

0304 560 59
www.simsonsprastgard.se

skafferiet

Kaffebar med hembakat, grillmackor, glass, tryffel...  Butik med lakrits, saft, kermaik, maränger väskor, sylt, marmelader, böcker, lyktor....

Smak-Känsla-Kvalitet, Tre ledord som vi hoppas ni skall känna när ni besöker oss och när ni kommer hem med något riktigt gott ur vårt skafferi, eller efter en föreläsning.

skeppers grill & deli

Nere i hamnen finns Skeppers Grill & Deli som bland annat är kända för sina hemlagade köttbullar, fiskburgare och skaldjursrullar. Välkomna!

0304 560 04

ökrogen

Ökrogen är restaurangen på Hotell Käringön, precis vid hamninloppet.
Här kan du slinka in på en bit mat eller bara njuta av något gott att dricka i kvällssolen på vår stora, härliga uteservering.

Vår inriktning är husmanskost och "pubmat" med viss inspiration av havet. Restaurangen är öppen året runt. Under sommaren varje dag och övrig tid har vi öppet för bokningar samt varje fredag eftermiddag.

0304 563 65