Käringöns föreningar

Här kan du läsa om Käringöns olika föreningar. Kontakta oss gärna på 0708-202113 om du har några frågor. Välkomna året runt!

Käringö Hembygdsförening

Vi kan berätta för dig om Käringön och om öns historia! Vi gör det bäst på plats! Vi har underlättat för dig så att du lätt kan få information om ön genom att placera ut 12 tavlor med informativ text om Käringön! 

Läs mer: Käringö Hembygdsförening

Käringö Segel Klubb

Käringöns segelklubb startade på 60-talet och håller bland annat seglarskola och kvällskapseglingar för jollar i juli månad. Vårt klubbhus hittar du på Skepperholme på hamnens ostssida.

Läs mer: Käringö Segel Klubb

Käringö Tennisklubb

På Käringön finns en tennisklubb som under sommartid driver och underhåller en fantastiskt fin grusbana som är belägen strax innanför hamnen. Man hittar mer aktuell information om banan och klubbens verksamhet  via länken nedan.

Läs mer: Käringö Tennisklubb

Foretagarforening

Käringöns företagarförening

Företagarföreningens syfte är att stödja företagare i sin verksamhet på Käringön. Vi arbetar också med övergripande marknadsföring och samordnar aktiviter som julmarknad och företagsträffar med mera.

Läs mer: Käringöns Företagarförening

Käringöns IF

Käringöns idrottsförening nybildades 1987 efter ett uppehåll sedan andra världskriget. Föreningen tillkom ursprungligen 1923 men gick i dvala på fyrtiotalet då det rådde stor brist på aktiva utövare i föreningen.

Läs mer: Käringöns IF

Käringöns Ö-råd

Samhällsföreningen Käringöns Ö-råd driver och arbetar med samhällsfrågor för boende på Käringön. Föreningen förvaltar också Simsons prästgård som på sommaren arrenderas ut till krögare som driver restaurang och kafe´o denna anrika byggnad. Resten av året kan man hyra prästgården för privata samlingar.

Läs mer: Käringöns Ö-råd

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.