Käringöns företag

Vid hamnen finns "handlarn", öns livsmedelsbutik som har öppet årets alla dagar. På ön finns också fiskaffär, gatukök, kiosk, båt- och fisketillbehör, post- och apoteksombud, kläd-, present- och prylbodar. Även konst- och tatueringsateljé och ostronbar med mera. För sjöfolk och offshore finns utbildningsföretag som håller säkerhetskurser samt sjöräddning. Florera i utbudet och kontakta oss.

Emma 6Malena

Emma och Malena

Emma och malena startades 2004 av vännerna Emma Landström och Malena Ostwald då de fick möjligheten att överta en fiskarebod på Käringön i Bohuslän.

Läs mer: Emma och Malena

DSCN0362

G Arwidson Marketing

Guidning på Käringön.

Fotograf. Föredrag med PowerPoint  inom sjöräddning, båtsäkerhet och om Käringöns historia med nutid. 

Läs mer: G Arwidson Marketing

HandlarnGlad

 

 

KÄRINGÖNS MATBUTIK

Handlarn är livsmedelsbutiken som har öppet året runt. Här finner du allt du behöver för semestern, den fortsatta seglatsen eller vistelsen på ön.

Läs mer: Handlar`n

19

Hotell Käringön

Hotell Käringön erbjuder ett varierat boende och vi har totalt 17 rum. 13 dubbelrum, två enkelrum samt två sviter med balkong med utsikt över havet. Vi bygger om och inför säsongen 2017 har flera av rummen balkong! För prisuppgifter och mer information gå in på vår hemsida www.karingon.se. Bokning via internet på www.karingon.se eller via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du kan också boka rum på Käringöns vandrarhem via www.karingon.se eller ringa!

För telefonkontakt ring 0304-563 30

Läs mer: Hotell Käringön

2014 07 25 20

Käringöns fiskaffär och boende

Fiskaffären på Käringön erbjuder troligtvis de godaste burfångade havskräftorna att finna i Sverige. Vi arbetar med egen båt, LL42 - Kristina som utgår från Käringön.

Läs mer: Käringöns fiskaffär och boende

Käringöns Hafsbad

 

För att komma i kontakt med Käringöns Hafsbad vänligen kontakta Rolf Karlsson på telefon 0702-814555 eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Läs mer: Käringöns Hafsbad

 

Käringöns Sjötaxi & Transport

Företaget har funnits sedan 1992 vi har två taxibåtar och en transportbåt .Beställning sker ungefär som vid beställning av taxi på land. Förbokning är att föredra eftersom vi kan vara upptagna med annat. 

Läs mer: Käringöns Sjötaxi & Transport

2014 06 10  10

Käringöns Skeppshandel

Skeppshandeln eller "Slöjdboden" är butiken där du hittar allt från presentartiklar i hemslöjd till tavlor, konstverk och givetvis allt till båten. Öppet maj till september och många helger.

Läs mer: Käringöns Skeppshandel

Lien Skeppersholme

Käringöns Vandrarhem

Vandrarhemmet, som ligger fint alldeles vid hamnen, har två tvåbädds- och tre fyrbäddsrum på bottenplan. Där finns också ett stort rymligt kök och fin uteplats med utsikt över hamnen. På övervåningen finns två lägenheter inredda för sex personer. Också dessa med fina uteplatser. För bokning gå in på www.karingon.se eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För telefonkontakt ring 0304-563 30

Läs mer: Käringöns vandrarhem Trollhummern

Käringötrafiken

Käringötrafiken bedriver skärgårdstrafik på totalt två linjer i Orust kommun, på uppdrag av Västtrafik som även är beställare av spårvagns-, tåg-, och busstrafiken i Västra Götalandsregionen. 

Läs mer: Käringötrafiken

Kiosk & Café

Nere vid hamnen finns kiosken med luckförsäljning av gammaldags plockgodis, pinn-, kul- och mjukglass, tidningar, drickor och tobak. Nytt för i år är nygräddad våfflor! 

Läs mer: Kiosk & Café

KrisRisk

KrisRisk

KrisRisk är ett nätverk av professionella yrkesmänniskor som arbetar med utbildning och övning inom kris- och riskhantering. Vi finns idag på Käringön där vi har vårt säte, i Uddevalla har vi vårt kontor, men vi arbetar över hela världen!

Läs mer: Krisrisk

Copy liten

Lotshotellet

Käringön är paradiset på jorden och när du är här bor du bäst hos oss på Lotshotellet! Det har funnits en lots-station på ön i mer än 250 år och därför heter vårt fina lilla hotell just Lotshotellet.

 

 

Läs mer: LOTSHOTELLET

MillaMi

Min dröm ända sedan jag var liten, har varit att få driva någon verksamhet på min älskade ö… Käringön! 

Läs mer: MillaMi

OffshoreSupporten

Offshoresupporten Käringön

Vi arrangerar och levererar godkända kurser för offshore, sjöfart och vindkraftsindustrin. Detta gör vi i samarbete med ett flertal olika ackrediterade utbildare från Sverige, Danmark och Norge. Kolla in vårt kursutbud i respektive kategori nedan...

Läs mer: Offshoresupporten Käringön

 Karingo

Ostronbaren Karingo

En unik ostronbar i Käringöns yttersta havsband, med utsikt över Måseskärs fyr 

Läs mer: Ostronbaren Käringön

lalla

Petersons krog

En god middag på Petersons är allltid en njutning. Barhäng på övervåningen är också trevligt. Varmt välkomna till oss sommar som höst och vår. Se aktuella öppettider här på hemsidan,www.petersonskrog.se . För bordsbokning var god ring 0304-560 19

Läs mer: Petersons krog

Posten

Vid ingången till Hotell Käringön på Skeppersholme ligger Posten. På Posten kan du lämna/hämta brev, rekommenderade försändelser, postförskott och paket. Man kan också köpa frimärken, postogram och Postens förpackningar. 

Läs mer: Posten

2014 04 19 21

Sail Racing Club House

Ni är alla varmt välkomna till butiken på Skepperholme, på ostsidan av hamnen. Mer information om Sail Racing och våra produkter hittar du på www.sailracing.com Varmt välkomna! Therese Aldenbring

Läs mer: Sail Racing

InvigninSeglarhotellet 1

Seglarhotellet Käringön

Vår passion är skärgård och båtliv. Seglarhotellet är Käringöns nya vandrarhem, inrett med maritima detaljer och öppet året runt. Sju trevliga rum och tillgång pentry, samlingsrum och altan i soligt läge. Vi finns i nybyggda Skepparhuset mitt i Ö-viken, ett stenkast österut från Käringöns hamn. Läs mer om erbjudanden och paket samt boka direkt på vår hemsida: www.seglarhotellet-karingon.se.

Läs mer: Seglarhotellet Käringön

Shyness index 2016 small

Shyness Inredningsbolag

Välkommen till Shyness inredningsbolag. Anna Biléns textilier blandat med handplockad detaljer finns att se och köpa i sjöboden bredvid Petersons krog på Skeppersholme. Sommaröppet 11-18 samt större helger. För mer info se: www.inredningsbolag.se

Läs mer: Shyness

Invigning 17.5 Foto G Arwidson  99

Simons prästgård

Hos oss på Simsons Prästgård står maten i centrum. Carl Bodin Svensks filosofi om vällagad mat, baserad på svenska råvaror är grundstenen i vår verksamhet. 

Läs mer: Simons prästgård

Sjofartakademien

SFA - Sjöfartsakademien

”Det som gör Sjöfartsakademien Käringöns sjöfartsutbildningar ledande och unika är att vi kan träna praktiska säkerhetsmoment i Käringöns moderna vattenhall under mycket realistiska förhållanden.”

Läs mer: Sjöfartsakademien

fotomontage 1 080616 A4 nära

Sjöräddningssällskapet

Känn dig alltid välkommen att höra av dig till oss. Om du är i behov av hjälp eller om du har någon fråga. Vid nödläge/osäkert läge ring alltid 112 Vid fara för liv till sjöss, sjukdom eller olycksfall i båt eller på land - ring alltid 112. 

Läs mer: Sjöräddningssällskapet

Skafferiet

Skafferiet Käringön

Smak-Känsla-Kvalitet, Tre ledord som vi hoppas ni skall känna när ni besöker oss och när ni kommer hem med något riktigt gott ur vårt skafferi, eller efter en föreläsning.

Läs mer: Skafferiet Käringön

Saglarhotellet

Skepparhuset 2015

Nu färdigställs Skepparhuset i Ö-viken. Huset för företagare som vill arbeta i inspirerande miljö i kontorsgemenskap med andra företagare på Käringön. Hyr nybyggda moderna kontorsrum (med övernattningstillstånd). Välkommen att jobba i en kreativ miljö i Käringöns företagarhus.

Läs mer: Skepparhuset 2015

SkeppersGrill deli

Skeppers grill och deli

Nere vid hamnen finns Skeppers grill & deli med luckförsäljning av kaffe, dricka, korv, hamburgare, sallad och annat gott.

Läs mer: Skeppers grill och deli

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.