Käringöns företag

Käringön har ett rikt företagande. Nedan följer en lista över företagen och verksamheterna som är med i Käringöns Företagarförening i bokstavsordning. Du kan klicka på rubriken för att komma till hemsidan:

emma och malena
emma och malena är ett svenskt klädmärke från Käringön i Bohuslän. I kollektionen hittar du kläder och saker för alla. Inspirationen hämtas ur havets vågor och saltstänkta historier som upplevts längs västkusten. 

G Arwidson Marketing
Guidning på Käringön, borgerlig vigselförrättare, hotellvärd på Seglarhotellet, föredragshållare med bildspel, sjöräddning, historien på Käringön, uthyrning av lägenheter/rum

Karingo
En unik ostron och champagnebar och från spabadet har du en underbar utsikt över Måseskärs fyr.

Lilla em
I den fina gamla handelsboden mitt på ön hittar du hela emma och malenas barnkollektion

Lotshotellet
Personligt och avslappnat med guldkant - nära havet och naturen! Välkomna till Käringöns lilla boutiquehotell

MillaMi
En unik butik till en unik person. Vi handplockar det bästa av kläder, skor och accessoarer. Kärlek och service finns hos MillaMi på Käringön - happy shopping i butiken på Käringön eller online

Petersons Krog
Härlig krog med en meny inriktad på havets läckerheter.

Sail Racing International
Sail Racing grundades år 1977 och är ett innovativt svenskt varumärke som tillverkar produkter för extrem-segling och tekniskt inspirerad casual sportswear. Produkterna är sportiga, stilrena och håller högsta kvalité.

Seglarhotellet
Vandrarhem nybyggt 2015 i seglarmiljö av seglare, med hög standard på rummen, med stort möblerat däck i västerläge med enastående kvällssol. Välkommet till oss på Seglarhotellet!

Shyness Intredningsbolag
Butiken visar hela Shyness kollektion och har namnet Shyness Inredningsbolag. 

Skeppshandeln
Butiken som har något för alla - bland annat båttillbehör, fiske-grejor, presentartiklar, kläder, leksaker och lite av varje till huset.